Facebooktwitterlinkedin

Save the date CooperatiesOp maandag 13 november 2017 organiseert PIT alweer een café, ditmaal in samenwerking met de Nationale Coöperatieve Raad (NCR) en De Coöperatie Expert. Het thema van deze middag zal zijn: Toezicht en coöperaties. We zijn te gast bij de Afrikaanderwijk Co-op, Gemaal op Zuid, Pretorialaan 141, Rotterdam-Zuid.


Praktisch:

Onderwerp: Toezicht en Coöperaties
Organiserende Partners: NCR, PIT en de Coöperatie expert
Datum: Maandag 13 november 2017, 16.00 tot 19.00 uur (inloop 15.30 uur)
Locatie: Gemaal op Zuid, Pretorialaan 141, Rotterdam

Partners van PIT kunnen het café bezoeken als onderdeel van hun partnerfee. (Let op: bij een no-show na aanmelding wordt 50 euro in rekening gebracht.) U wordt in oktober uitgenodigd via Eventbrite. Nu al zeker zijn van een plek? Stuur een mail en we zorgen dat u op de lijst komt.

Introducés (d.w.z. toezichthouders/potentiële PIT partners) zijn welkom en betalen 50 euro pp. Dit kan contant aan de ingang voldaan worden, u krijgt een kwitantie. Pinnen is niet mogelijk! Het is wel mogelijk een factuur toegestuurd te krijgen, we verwachten dan dat deze voor het PIT café is voldaan. Mocht de introducé na afloop besluiten PIT-partner te worden dan wordt dit bedrag met de partnerfee verrekend. U kunt zich aanmelden via info@toezichtmetpit.nl.

Het aantal inschrijvingen is beperkt, inschrijving is op volgorde van aanmelding. Vol is vol, dus zorg dat je er snel bij bent.

Informatie en inschrijven: info@toezichtmetpit.nl

Facebooktwitterlinkedin