Facebooktwitterlinkedin

Wat drijft u als toezichthouder en hoe zet u dat in de praktijk optimaal in?

PIT-partners Urszula Breedijk (gezondheidspsycholoog, psychotherapeut i.o. en toezichthouder) en Martijn de Loor (arbeids- en organisatiepsycholoog en toezichthouder) ontwikkelen een interactieve workshop over de psychologische aspecten van het toezichtswerk: wat drijft u om toezichthouder te zijn en hoe brengt u dat in de praktijk op een goede manier tot uitdrukking?

PIT partners worden van harte uitgenodigd om aan de pilot van deze masterclass deel te nemen. Deze vindt plaats op maandag 26 juni, van 16.00 tot 20.00 uur.

We nemen u mee in de geheimen van onze innerlijke wereld en laten zien hoe psychologische fenomenen ons gedrag besturen.  We relativeren de veelal overschatte capaciteiten van ons bewustzijn en het bestaan van een vrije wil en breken een lans voor de kracht van het onbewuste.

Vanuit de persoonlijkheidspsychologie kijken we naar onze innerlijke en sociaal soms onaantrekkelijke drijfveren en de betekenis daarvan voor ons leiderschap.  Ook plaatsen we IQ – nog steeds een selectiecriterium bij commissarisbenoemingen – naast heel andere gedrags- en geschiktheidsfactoren voor de toezichthouder. We staan stil bij de kracht van EQ en laten zien hoe je daarmee werkt.

Daarnaast gaan we dieper in op de ongekende en soms brute krachten van groepsgedrag en interactiedynamiek in de boardroom.

Dit alles presenteren we u in een combinatie van theorie en (uw eigen) praktijk, waarbij u niet alleen meer te weten komt over uzelf, maar ook leert om beter gebruik te maken van uw innerlijke kracht.

Bent u PIT partner en wilt u deelnemen aan deze pilot? Schrijf u dan in door een mail te sturen naar info@toezichtmetpit.nl . Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar, de datum van inschrijving is bepalend voor de deelname

Begeleiders: Urszula Breedijk en Martijn de Loor
Datum: Maandag 26 juni van  16.00 tot 20.00 uur.
Locatie: Kraaybeekerhof in Driebergen. Voor soep en een snack wordt gezorgd.
Kosten: Deze masterclass wordt gratis aangeboden aan PIT partners (no show € 45,-).
Doorgang: Bij minimaal 6 deelnemers (maximaal 12 deelnemers)
Bij deelname ontvangt u desgewenst 4 PE-punten

Facebooktwitterlinkedin