Facebooktwitterlinkedin


Programma PIT lustrumfestival Dwars Vooruit!

27 juni 2018 Metaal Kathedraal Utrecht

Opbouw van de dag:

12.00 uur: lunch
13.00 uur: welkom
13.30 uur tot 17.00 uur: inspirerend programma: dwars, vooruitstrevend en veelzijdig: Naast 2 plenaire sprekers die ons meenemen naar de link tussen toezicht en de toekomst en de kunst,  zijn er vele aparte sessies die bijgewoond kunnen worden.
17.30 uur: feestelijke afsluiting
18.00: borrel!

Gedurende de middag gaan we met verschillende methodes en invalshoeken aan de slag om te denken en werken aan innovatie in toezicht. Verschillende PIT partners leveren een bijdrage, en daarnaast ook een aantal mensen die van buiten naar toezicht kijken en daar op hun manier iets mee doen.

By thought alone Made myself both echo and abyss, 240 x 125 cm, pastel op papier. Anook Cléonne
By thought alone Made myself both echo and abyss, 240 x 125 cm, pastel op papier. Anook CléonneLaat je prikkelen:

Bijdragen op deze dag van o.a.:

  • Toezicht zal nooit meer hetzelfde zijn!

De wereld verandert razendsnel. Zo ook organisatiestructuren. Samenwerking is van levensbelang  De burger neemt de lead. Samen op zoek naar concrete veranderingen voor het huidige toezicht!

Jellie Tiemersma


  • Help mijn boardroom zit vast! Ontdek de sleutel naar beweging door… beweging.

‘Voor mij legt de gezamenlijke ervaring van ‘jezelf op het spel zetten’ een diepere laag onder het werken aan het vraagstuk. Dit steeds weer opzoeken, alsof het de eerste keer is, zorgt dat ik blijf dansen.’

Peter Rombouts


  • Vraag niet wat diversiteit kan doen voor u (want dat weet u al lang), maar wat u kan doen voor diversiteit (en bent u bereid dat te doen).

Een interactieve workshop samen over diversiteit. Een vervolg van Wim & Aisha in de board, uit het boek De zwarte doos van de boardroom.

Hayat Chidi


  • Dwars begint bij durven spelen!

Een creatieve, energieke workshop waar iedereen op een losse manier gaat spelen. Maak de kunstenaar in jezelf los en ervaar je eigen creativiteit . Vol pret, maar mét impact en resultaat die, zo leert de ervaring nog lang blijft nagalmen en prachtige beelden oplevert die een goede weergave geven van de sfeer én de nieuwe inzichten.

Anook Cléonne


  • Leer eenvoudige, effectieve technieken om je beste zelf te zijn wanneer het ertoe doet.

Leadership Embodiment: Als het lichaam invloed heeft op hoe we functioneren, kunnen we het ook bewust inzetten om meer te bereiken met meer gemak.

Anouk Brack en Jorijn Scholten


  • De positieve kracht van Governance.

Hoe kunnen we de omslag maken van Governance als een verplicht nummer naar Governance als een drijvende kracht voor sterke en vitale organisaties waar mensen graag werken?

Carolien de Monchy


  • Hoe gaan de toezichthouders van morgen om met een wereld waarin het netwerk de beslissing maakt?

Hoe ziet de wereld van toezicht eruit als het nu nog ongelofelijke in de toekomst werkelijkheid wordt? Wat als we te maken krijgen met totalitaire transparantie? Wat als de techniek big sister blijkt i.p.v. big brother?

Fennemiek Gommer en Justien Marseille


  • Ben jij als toezichthouder klaar om de niet-financiële risico’s te onderkennen?

In 20 jaar zal 80% van de waarde van een organisatie in niet financiële factoren zitten!

Eleonoor Hintzen


  • Meditatie: anders waarnemen, scherper, dieper en in verbinding met de wereld.

Hans Gijsen


  • Is toezicht nog van deze tijd?

Wendbaarheid en volledig benutten van alle potentieel is belangrijker dan ooit. Het huidige hiërarchische model van sturing en controle, ontstaan in een ander tijdperk, volstaat daarbij niet meer. En in het verlengde daarvan is voor mij de vraag of ‘toezicht’ nog wel past bij deze tijd. Toezicht gaat over controle en is dat wat nodig is? Wat heeft een organisatie echt nodig om te floreren? Dat zijn mensen in alle lagen van de organisatie die zich vanuit hun natuurlijke kracht en talenten verbinden met de organisatie waarvoor zij werken. Dat vraagt leiderschap, persoonlijk leiderschap van iedereen.

Marion Takens


  • Achteruit kijken is prima, als je maar vooruit blijft denken.

Maakt meerdere commissariaten je een beter toezichthouder / commissaris? Voor elk spoor een andere route! Navigeren in de verschillende boardrooms.

Bronia Vermaas


Praktisch:

Helaas is het lustrum geannuleerd. Zie deze pagina voor informatie.

Datum: woensdag 27 juni 2018

Tijd: van 12.00 uur tot ca. 19.00 uur

Locatie: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht. Route, parkeren en andere info: Metaal Kathedraal

Extra info: op deze pagina.

Introducé’s: Geen betere introductie dan een PIT introductie: we willen PIT partners stimuleren om samen te komen met iemand die nog gaan partner is. Daarom: Gratis toegang voor elke PIT partner met een betalende introducé!

Bijdrage: PIT partners betalen € 45,-, Niet PIT-partners betalen € 95,-. Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief ticketkosten. (BTW en ticketkosten respectievelijk: € 10,04 en 2,79, € 20,96 en € 4,79) Tickets zijn te boeken via Eventbrite.

Vragen? Stel ze gerust op info@toezichtmetpit.nl.

Facebooktwitterlinkedin