Facebooktwitterlinkedin


Helaas kan het PIT-Café op 2 november géén doorgang vinden.
Het aantal aanmeldingen is te laag om een interactief en kwalitatief goed café te organiseren.
Een nieuwe datum wordt onderzocht.

Het PIT-Café gaat over HRM in de boardroom – voorbij de traditionele werkgeversfunctie van de RvC/RvT.  Over menselijk kapitaal als strategisch risico – én succesfactor. Wat kan de RvC/RvT? We gaan hierover graag in gesprek met jullie.

Wat mag je van deze middag verwachten? Een unieke gelegenheid om meer kennis op te doen over dit belangrijke en actuele thema en met PIT partners hierover in discussie te gaan.
Lees, als opwarmer, de blog van Paula Kager over dit thema.

Op de middag zelf geven we een toelichting waarom we denken dat juist dit thema nieuwe en eigentijdse aandacht verdient en hoe dit concreet vorm kan krijgen in de boardroom. Dat werken we verder uit met behulp van een instrument (de Reality Check HRM in de boardroom) en een gerichte discussie.

Programma op hoofdlijnen:

15.00   Welkom, introductie op het thema

15.20   Reality check: met behulp van een instrument laten we ieder van jullie een eigen reality check doen en de belangrijkste uitkomsten daarvan noteren. Deze bevindingen spreek je kort na en scherp je aan in kleine groepjes.

16.00   Pauze

16.15   De bevindingen worden omgevormd tot stellingen die met behulp van een debat methodiek verder uitgewerkt worden en van handvatten voorzien.

17.15   Nabespreking en afronding: we vatten de belangrijkste conclusies samen.

17.30   Borrel: geïnspireerd is er de gelegenheid verder na te praten.

18.30   Verfrist en met een eigentijds instrument op zak ga je je weekend in.

Dit PIT-Café wordt georganiseerd door drie PIT partners:

–  Paula Kager, actief in diverse Raden van Toezicht (Robert Coppes Stichting, Rijncoepel), bestuursvoorzitter NGTV (tolken en vertalers) en zelfstandig adviseur over onderscheidend werkgeverschap, eigentijds belonen en eigentijds leren.

–  Bernadette van Leeuwen, financieel jurist en expert in recht en governance.

–  Annette Veldhuizen, lid van de RvT IDEA Cultuur; zelfstandig organisatie adviseur en specialist in HR-gerelateerde verandertrajecten.

Praktisch:

Partners van PIT kunnen het café bezoeken als onderdeel van hun partnerfee. (Let op: bij een no-show na aanmelding wordt 50 euro in rekening gebracht.)

Introducés (d.w.z. toezichthouders) zijn welkom en betalen 50 euro exclusief BTW en kosten.

Informatie: info@toezichtmetpit.nl

Facebooktwitterlinkedin