Facebooktwitterlinkedin

Op 27 juni zijn Alex Grashof en Hayat Chidi uw gastheer en gastvrouw bij het laatste PIT-café voor de zomer.

Zij gaan u meenemen op een reis door dilemma’s in diversiteit, analoog aan het hoofdstuk ‘Het diversiteit-dilemma: Wim en Aisha in de board’ in de PIT uitgave De Zwarte Doos van de Boardroom.

Zij gaan aan de hand van hun visie op diversiteit bij organisaties en Raden van Toezicht u tot denken aanzetten. Het thema voor het PIT-café is dan ook: ‘Alex en Hayat in de Board’.

Het programma van deze middag:

– 15.00 uur: inloop met koffie en thee
– 15.30 uur: Opening door PIT (Hanske Plenge en/of Karin Doms)
– 15.45 uur: presentaties/voorstellen door Alex & Hayat, aan de hand van stellingen en een interactief gedeelte.
Zij bieden u een aantal perspectieven op diversiteit en gaan samen met u over dit relevante thema brainstormen.
Twee vragen staan daarbij centraal:
1) Hoe divers is uw Raad en waar let u dan op?
2) Is diversiteit belangrijk in Raden van Toezicht? Zo ja, op welke gebieden en waarom?
– 17.00 uur: borrel / informele afsluiting met een hapje en een drankje
– 18.00 uur: sluiting

Hayat Hayat Chidiis 1,5 jaar PIT-partner, heeft een interview met toezichthouder Jorijn Scholten gehouden voor de PIT website en is naast ondernemer (www.jongdoen.nl) in het geven van trainingen op het gebied van intercultureel vakmanschap ook Statenlid voor D66 in de provincie Utrecht. Zij is beschikbaar voor een plek in een Board.

Alex iAlex Grashofs ruim een jaar PIT-partner en vennoot van Woonlab in Arnhem (www.woonlab.nl). Hij adviseert bestuurders en raden van toezicht op het gebied van bestuur en toezicht en is sinds 2008 als visitator verbonden aan Raeflex.

 

 

Wim en Aisha in de Board Het zal je maar gebeuren: je heet Aisha en je oriënteert je op een functie in een Board/Raad van Toezicht. Nooit ben je ergens voor gevraagd, alleen om je nichten te helpen met het organiseren van hun bruiloft. Voor een functie, baan, werkplek, een stageplek ben je nooit gevraagd. Dat vind je geen probleem, geen belemmering. Je bent eind 30, hebt leuke kindjes en je carrière verloopt eigenlijk rooskleurig. Toch zou je wel eens je kwaliteiten in willen zetten in een functie waar je kaderstellend, bewakend, toetsend maar ook besturend bent bij een organisatie. Het komt niet uit de lucht vallen dat je een plek in een RvT wel ziet zitten, het is een logische volgende stap. Je netwerkt, solliciteert gericht, belt na na een afwijzing op deze brieven, laat ervaren bevriende toezichthouders nog eens naar je brief kijken. Neen, het haalt niets uit. Het lijkt ondoordringbaar: die wereld van Raden van Toezichten, Boards, voor Aisha……….. Hoe kan dit? Zijn Boards alleen bereikbaar voor Wim, 42 jaar, leuke man met een leuk gezin en een graag geziene gast in de golfclub? Praat, discussieer mee tijdens de workshop: Wim & Aisha in de Board 27 juni, Stadslab Amersfoort, 15.00 – 18.00 uur
Inschrijven en kosten:

Partners van PIT kunnen het café bezoeken als onderdeel van hun partnerschap. (Let op: bij een no-show na aanmelding wordt 50 euro in rekening gebracht.)

Introducés (d.w.z. toezichthouders/potentiële PIT partners) zijn welkom en betalen 50 euro pp. Dit kan contant aan de ingang voldaan worden, u krijgt een kwitantie. Ook kunt u een factuur krijgen, die moet dan voor aanvang van het café betaald zijn. Pinnen is niet mogelijk! Mocht de introducé na afloop besluiten PIT-partner te worden dan wordt dit bedrag met de partnerschapsbijdrage verrekend.

Het aantal deelnemers aan het café is beperkt, inschrijving is op volgorde van aanmelding. Vol is vol, dus zorg dat je er snel bij bent. Eventbrite

Inschrijven via de Eventbrite-knop hiernaast.

Adres: Stadslab033, Oude Fabriekstraat 7, 3812 NR, AmersfoortStadslab033

Tijd: van 15.00 uur tot 18.00 uur

Voor alle PIT-partners die nog niet eerder in de gelegenheid waren het boek op te halen ligt er een exemplaar van De zwarte doos van de boardroom klaar!

Dit PIT Café wordt georganiseerd door PIT partners Hayat Chidi, Alex Grashof en Yvonne van Kemenade

Voor de agenda:

PIT café donderdag 15 september: Aansprakelijkheid en Boardroom Dynamics. Ontvangst bij Judifet De Bilt: organisatie: Ellen Olde Bijvank, PIT partner & Willemien Bisschot (Van Doorne advocaten)

Facebooktwitterlinkedin