Facebooktwitterlinkedin

PIT werkt graag mee aan wetenschappelijk onderzoek en in dat kader delen we dan ook onderstaande oproep van PIT partner Robert de Heer:

Geachte leden van de RvC,

Mijn naam is Robert de Heer, directeur van HabiTask, een bedrijf dat zich richt op ontwikkeling van corporaties. Daarbij heeft bestuur en toezicht een sleutelrol. Ter afsluiting van mijn Executive MBA aan TIAS doe ik onderzoek naar governance bij woningcorporaties.

Uw mening telt

Mijn onderzoek bestaat uit een theoretische studie, interviews met experts op het gebied van public governance (bv. vanuit de wetenschap Cor van Montfort, Rienk Goodijk, Mijntje Lückerath, en vanuit de praktijk: Guido van Woerkom (VTW), Marnix Norder (Aedes) en Kees van Nieuwamerongen (AW).  Daarnaast is deze individuele enquête voor leden van de Raad van Toezicht en bestuurders essentieel.

Wilt u hier alstublieft 10 minuten voor vrijmaken?

Impact

Ik geloof dat mijn scriptie impact kan hebben, maar alleen met uw medewerking. Alvast bedankt!

Via deze link kunt u de enquête invullen www.tinyurl.com/habitask

Vragen? Mail mij gerust: rdeheer@habitask.nl

 

Facebooktwitterlinkedin