Facebooktwitterlinkedin

visual Lustrum PIT Dwars Vooruit!

PIT bestaat vijf jaar! En zoals het een innovatief platform betaamt, gaan we dat vieren met een feest waarbij we niet alleen gaan terugblikken op vijf jaar PIT, maar vooral op een dwarse manier vooruit gaan kijken. Het thema van ons lustrumfeest is dan ook Dwars Vooruit!

Samen maken we meer impact

PIT is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een beweging van betekenis. Maar natuurlijk willen wij nog meer impact maken. Wij willen zo veel mogelijk toezichthouders kennis laten maken met het PIT-gedachtegoed en inzichten met hen delen.

Noteer alvast in de agenda!

Woensdag 27 juni 2018, 12.00-19.30, Lustrumfeest PIT in de MetaalKathedraal in Utrecht.

Van en met iedereen

PIT lustrumcommissie
Fennemiek Gommer en Nicolette Loonen, een deel van de PIT lustrumcommissie

PIT is een beweging, waarbij de input van de partners essentieel is. ben je PIT partner en heb je een creatief idee voor een programmaonderdeel, dat aansluit bij het thema ‘Dwars Vooruit’ laat het dan weten aan nicoletteloonen@planet.nl of fennemiek.gommer@caracta.com. Zij coördineren de invulling van de dag. We zijn dan natuurlijk vooral op zoek naar originele en creatieve invullingen van manieren om innovatie in toezicht teweeg te brengen. Andere voorstellen zijn ook welkom. De  commissie kijkt dan of het past bij het PIT gedachtegoed en de rest van het programma.

Praktisch:

Geen betere introductie dan een PIT introductie: we willen PIT partners stimuleren om samen te komen met iemand die nog gaan partner is. Daarom: Gratis toegang voor elke PIT partner met een betalende introducé!

PIT partners betalen € 45,-, Niet PIT-partners betalen € 95,-. Prijzen zijn exclusief BTW.

Zeker zijn van een plaats? De officiële inschrijving is nog niet geopend, maar wil je vast op de lijst, stuur dan een mailtje naar info@toezichtmetpit.nl.

Facebooktwitterlinkedin