Facebooktwitterlinkedin

zelfHeb je interesse in een toezichthoudende functie? Zoek je ter oriëntatie extra informatie? Wil je wegwijs gemaakt worden? Weet je niet goed hoe of waar je moet zoeken naar functies? Wij ontvangen zeer regelmatig verzoeken voor een kennismakingsgesprek of een kopje koffie van professionals die op zoek zijn naar meer informatie over toezicht houden. Door de vele aanvragen kunnen we niet overal persoonlijk op in gaan. Als Platform willen we wel graag aankomende toezichthouders ondersteunen in hun zoektocht. Wij bieden hiervoor de volgende mogelijkheden:

Workshop meer kijk op toezicht

Deze workshop geeft een introductie in de dynamiek van het toezicht houden op een maatschappelijke organisatie. Verschillende bestuursvormen en principes komen aan de orde evenals de strategisch aspecten van de functie van toezichthouder. Ook besteden we aandacht aan zaken als taken en verantwoordelijkheden, past het bij je, selectie, beïnvloeden en nog meer.

De werkvorm is afwisselend (inleidingen, discussies, rollenspellen en best-practices) en biedt voldoende ruimte voor interactie.
De workshop vindt regelmatig plaats (zie agenda) en duurt van 09.30 uur tot 16.30 uur. Het kost € 245,-.  Aanmelden kan via info@toezichtmetpit.nl.

Koffie met PIT

Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan een quick scan van je brief, je CV en je persoonlijke presentatie. Ook meer persoonlijke vragen, zoals ‘Past toezichthouden bij mij?’ of ‘Wil ik afstand houden of toch meer praktijkbemoeienis?’ kunnen in een persoonlijk gesprek beantwoord worden.

Je bent welkom in Tilburg of Zeist. Het gesprek duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 295,-. Aanmelden kan via info@toezichtmetpit.nl.

De workshop en het persoonlijke gesprek vinden plaats met:

Karin Doms en/of Hanske Plenge

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Facebooktwitterlinkedin