Facebooktwitterlinkedin

Het eerste exemplaar van het boek “Inspiratie in Toezicht, 5 jaar PIT: in gesprek met PIT gevers” is op 7 december uitgereikt aan Martijn de Loor, mede-initiatiefnemer van de estafette-reeks met PIT gevers-interviews.

Deze uitgave is tot stand gekomen ter gelegenheid van het lustrumjaar van PIT Platform Innovatie in Toezicht. Hierin zijn de PIT-gever interviews gebundeld, die onze partners in de afgelopen vijf jaar hebben gehouden met toezichthouders die voor hen een inspiratiebron vormden. Deze interview-reeks is tot stand gekomen vanuit de zoektocht van PIT naar nieuwe rolmodellen in toezicht, dit alles onder het motto: “van schandpaal naar schitterpodium”. De afzonderlijke interviews zijn eerder al gepubliceerd op onze website, maar ter gelegenheid van het lustrumjaar zijn ze nu alle 18 gebundeld. Dit levert een divers en boeiend inkijkje in de drijfveren en leermomenten van de hedendaagse toezichthouder. Het geheel is voorzien van een terugkijkend voorwoord door mede-initiatiefnemer Martijn de Loor en een vooruitkijkend nawoord door lustrumcommissielid Fennemiek Gommer.

De lustrumuitgave wordt niet via commerciële kanalen verkocht, maar is tegen kostprijs (à € 12,90,- exclusief verzendkosten) beschikbaar. Bestellen kan heel eenvoudig via het formulier op onze website.
De vormgeving van het boek (net zoals het vorige boek) was in de capabele handen Edgar Grimbergen en Ilka Deltrap van Studio Wonderdag. Zij maakten ook deze product trailer van het boek.

Tegelijkertijd met het verschijnen van de nieuwe lustrumuitgave is ook de derde ! druk verschenen van het boek De Zwarte Doos van de Boardroom.

 

Facebooktwitterlinkedin