Facebooktwitterlinkedin

Bij PIT richten we ons op de innovatie van het toezicht. Daarvoor heeft zich een leuke, actieve club van mensen verzameld die dat doel nastreeft. Vanuit verschillende invalshoeken en met steeds andere persoonlijke motivaties. We ontmoeten elkaar natuurlijk regelmatig tijdens diverse workshops en PIT cafés, maar we horen vaak dat partners eens wat nader kennis zouden willen maken met elkaar.

Op vrijdag 6 oktober organiseren we een middag waarin dat laatste centraal staat: PIT in beweging! We ontmoeten elkaar dan op Landgoed Kraaybeekerhof, waarna we u in de gelegenheid stellen om kennis met elkaar te maken, in de vorm van korte wandelingen over het landgoed of in het ernaast gelegen bos. Na 15 minuten verzamelen we ons dan weer, waarna u met een andere partner opnieuw een pad uitzoekt. Op die manier heeft u de gelegenheid om eens wat nader kennis te maken met elkaar om dat ene idee nog even in de verf te zetten, of elkaar tips te geven over de praktijk van het toezicht houden. Natuurlijk sluiten we de middag af met een gezamenlijke borrel in het restaurant van Kraaybeekerhof.

Praktisch:

Deze middag is toegankelijk voor PIT partners.

Datum: Vrijdag 6 oktober van 16.00 uur tot 18.30 uur

Locatie: Landgoed Kraaybeekerhof Driebergen Diederichslaan 25a Driebergen

Aanmelden: kan door een mail te sturen naar info@toezichtmetpit.nl

Aan deelname zijn verder geen kosten verbonden.

In principe gaat de middag gewoon door, tenzij het echt stortregent. Er wordt gewandeld, houd daar dus rekening mee met uw kledingkeuze.

Facebooktwitterlinkedin