Facebooktwitterlinkedin

Zicht op duurzaamheid, een goede Raad

De media staan er bol van, zelfs de regering wordt op haar vingers getikt als het gaat over haar klimaat beleid. Duurzaamheid is steeds meer een containerbegrip en dat leidt tot het risico dat we het woord veel gebruiken en er in de dagelijkse praktijk te weinig mee doen.
Is duurzaamheid alleen iets voor politici en de overheid of is duurzaamheid een thema voor elke organisatie, wereldburger en dus ook voor de commissaris?

Voor PIT een aanleiding om verder na te denken en elkaar te inspireren of duurzaamheid in de board thuishoort.
Ontdek tijdens dit PIT café of duurzaamheid ook in jouw DNA zit en laat je inspireren door de sprekers op weg naar een duurzame Raad.

Agenda:
15.00 uur Inloop met koffie
15.30 uur Felicitas Crutzen*: Introductie thema duurzaamheid
15.45 uur Frédérique Bijl*: Duurzaamheid in ons DNA
15.55 uur klein dialoog-intermezzo
16.15 uur Cock Aquarius*: Toezicht op duurzaamheid – duurzaam toezicht
16.35 uur Rondetafelgesprekken aan het hand van stellingen en beelden
17.15 uur Plenaire terugkoppeling
17.45 uur Napraten met een drankje

*Felicitas Crutzen is lid van de RvT van Woonwijze.

*Frédérique Bijl is toezichthouder bij een woningcorporatie en kunstenaar. In beide rollen observeert, onderzoekt en reflecteert zij de menselijke maat.

*Cock Aquarius is bestuurder en toezichthouder bij diverse organisaties, o.a. BrabantZorg.

PIT café Zicht op duurzaamheid, een goede Raad

Datum: 29 januari 2016

Tijd: vanaf 15.00 uur

Locatie: De Rode Rik in Vught, te vinden via: De Rode Rik, route-informatie

De Rode Rik 2.0 kwam in samenwerking tussen een bewonersafvaardiging, Woonwijze, Ouderen Samen, Welzijn Vught, Vughterstede en de gemeente Vught tot stand. Met als doel om ontmoetingen en activiteiten voor buurtbewoners in Vught-Zuid mogelijk te maken. En om zorg- en welzijnsdiensten aan te bieden zodat bewoners langer zelfstandig kunnen blijven wonen en leven.
Een programmaraad is verantwoordelijk voor de planning van de activiteiten. De programmaraad bestaat uit: bewonersafvaardiging, Ouderen Samen, Welzijn Vught en Woonwijze en wordt voorgezeten door een onafhankelijke voorzitter.

Inschrijven en kosten:

Partners van PIT kunnen het café bezoeken als onderdeel van hun partnerfee. (Let op: bij een no-show na aanmelding wordt 50 euro in rekening gebracht.)

Introducés (d.w.z. toezichthouders/potentiële PIT partners) zijn welkom en betalen 50 euro pp. Dit kan contant aan de ingang voldaan worden, u krijgt een kwitantie. Pinnen is niet mogelijk! Mocht de introducé na afloop besluiten PIT-partner te worden dan wordt dit bedrag met de partnerfee verrekend.

Het maximaal aantal inschrijvingen voor dit café is 50 m/v, inschrijving is op volgorde van aanmelding. Vol is vol, dus zorg dat je er snel bij bent.

Voor alle PIT-partners die nog niet eerder in de gelegenheid waren het boek op te halen ligt er een exemplaar van De zwarte doos van de boardroom klaar!

Dit PIT Café wordt georganiseerd door PIT partners Felicitas Crutzen en Frédérique Bijl

Facebooktwitterlinkedin